Wij adviseren en helpen

Neem direct contact op

Hoe krijg jij de beste coach voor jouw organisatie?
Outsource het hele traject bij Coachplaats:

Oproep aan coaches!

Schrijf je in als coach

Inschrijven? Hoezo?

De tijden zijn snel veranderd en de verwachting is dat er na de “intelligente lockdown” veel coaches nodig zijn. Coaches van allerlei soorten en met hun eigen specialisaties. Coachplaats bereidt zich voor op deze tijd die komen gaat, want onvoorzien hebben we nu zoals velen opeens tijd gekregen. Die tijd willen we gebruiken om nog meer coaches op te roepen zich kosteloos in te schrijven om straks klaar te staan voor klanten en coachees.

Via deze link kun je je profiel gratis invullen:
https://www.coachplaats.nl/registreren/

Welk type coach?

De vraag naar coaches zal breed zijn en er zijn vele soorten coaches. Coaches die verschillende vraagstukken binnen organisaties kunnen beantwoorden, denk aan loopbaan-, management-, leefstijl- of executive coach. Of het nu gaat om een individuele medewerkersvraag of om een teamvraag, het maakt niet uit. We willen graag met jou werken als je goed gekwalificeerd bent en aantoonbare ervaring hebt als coach

Coachplaats matched altijd de beste coach, trainer of adviseur om organisaties, teams en individuele medewerkers verder te helpen. Dat maakt ons ook anders. Op onze website staan alle argumenten waarom.
https://www.coachplaats.nl/

Schrijf je gratis in!

Coachplaats biedt haar platform aan richting opdrachtgevers, maar ook vergeten we de coaches niet uiteraard! Jij als coach moet straks aan de bak om organisaties, teams en medewerkers te kunnen ondersteunen. Zoals gezegd, wij bieden ons platform om je hierbij in beeld te brengen bij opdrachtgevers. Het kost je niets, alleen wat tijd om je profiel samen te stellen.

Schrijf je in als coach

Schrijf je dus in als coach, adviseur of (personal) trainer om straks met velen zichtbaar te zijn voor opdrachtgevers! Vele disciplines aanwezig, landelijk dekkend en vol enthousiasme.

Via deze link kun je je profiel invullen:
https://www.coachplaats.nl/registreren/

Design & realisatie door Webheads.