Wij adviseren en helpen

Neem direct contact op

Hoe krijg jij de beste coach voor jouw organisatie?
Outsource het hele traject bij Coachplaats:

Waarom?

Organisaties vragen veelal aan externe partijen of deze kunnen helpen bij thema’s zoals werkgeluk, goed ondernemerschap, plezier in je werk hebben, ziekteverzuim et cetera. Veel partijen bieden deze ondersteuning, maar dan op deelgebieden, waardoor organisaties vastlopen met de vraag: “Maar wat nu…”. Coachplaats en haar partners hebben hierop wel het antwoord. Een integrale aanpak, vanuit diverse disciplines die Healthy Work in alle facetten mogelijk maakt.

Dit komt omdat er vragen zijn waar geen antwoord op gegeven kan worden.

Coachplaats heeft met een aantal partners hét antwoord ontwikkeld op al deze vragen. Partners die zelfstandig werken, maar onder de Coachplaats “paraplu” samenwerken om jouw organisatie maximaal te ondersteunen, maar ook te ontlasten.

Wat is onze belofte?

Waarom partners?

Onze partners zijn organisaties die vanuit hun eigen entiteit (fysieke) ondersteuning bieden op eerdergenoemde thema’s. Niemand weet alles, maar de som van alle kennis die de partners hebben is groot. Groter en overzichtelijker dan 2 of meer “losse” partijen. Het overzicht geeft beeld van aangesloten partijen en op welke wijze deze ingezet kunnen worden. Soms kleinschalig en soms meer uitgebreid. Altijd vanuit gedrag en bewijslast.

Onze partners

De kernwaarden van Movement Club 033 zijn: persoonlijke aandacht, verbondenheid, vernieuwend, stoer en luxe, en kracht.
“We willen blijven verrassen met ons unieke concept, een divers team en mogelijkheden. Persoonlijke aandacht bieden aan de sporters, onze community en de uitstraling van de club hebben we erg hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn we erg flexibel in onze mogelijkheden en werkwijze. We bieden alles onder één dak op het gebied van duurzame vitaliteit: personal trainingboksen, small group, bootcamp, (sport)fysiotherapie, coaching, voeding en massage.”
www.movementamersfoort.nl

Your Total Lifestyle werkt met een totaalconcept voor het halen en behouden van een goed imago en het beste duurzame succes op de onderdelen (top)sport, algehele leefstijl, fysieke klachten, styling en werk. Hierin zijn mindset, mentale weerbaarheid, bewustwording, vitaliteit, gedrag, zelfontwikkeling en het werken vanuit de juiste verbinding de sleutel van hun succes.

 “Dit totaalconcept is ontstaan door een deel eigen ervaring waarin we gemerkt hebben dat combinaties maken van verschillende onderdelen om een bepaald doel te halen efficiënt werkt. Hierbij kijken we naar alles wat invloed kan hebben op jou of jouw resultaat”. 
www.yourtotallifestyle.nl

Door middel van laagdrempelige gamification heeft WeFitter een product ontwikkeld dat door iedereen binnen organisaties gebruikt kan worden, immers bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en/of een sportwatch.

Allerhande games kunnen snel gemaakt worden. Denk hierbij aan; een aantal stappen lopen per dag, hoeveel trappen gaan we lopen deze week of hoeveel kilometer gaan we deze maand fietsen.  Het doel is duidelijk, mensen in beweging te krijgen door dit spelenderwijs aan te bieden.

WeFitter heeft bij grote partijen ervaring opgedaan met de volgende resultaten: de zorgkosten dalen, de medewerkers zijn betrokken en worden aangemoedigd om gezonder te leven. Daarnaast ziet WeFitter een verhoging van de productiviteit en de motivatie van de medewerkers, dus betere rendementen en daling van het ziekteverzuim.
www.wefitter.com

Minddistrict ontwikkelt en ontwerp modules en zelfhulptrainingen. Minddistrict is een veilig, flexibel en gebruiksvriendelijk ehealthplatform met een uitgebreide catalogus aan online modules, dagboeken en vragenlijsten. Organisaties maken gebruik van het platform en catalogus om medewerkers te ondersteunen en te helpen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de volgende modules: concentratie, slapen, gezond eten, overgewicht, lekker in je vel zitten et cetera. Minddistrict heeft zo’n 200 modules!

“De ehealthcatalogus is transdiagnostisch. Dat wil zeggen dat onderdelen niet per se gericht zijn op een diagnose, maar klantgericht ingezet kunnen worden. Wij maken deze onderdelen (interventies) samen met gedragspsychologen, ervaringsdeskundigen, hulpverleners en mensen binnen jouw organisatie.”
www.minddistrict.com

Design & realisatie door Webheads.