Wij adviseren en helpen

Neem direct contact op

Hoe krijg jij de beste coach voor jouw organisatie?
Outsource het hele traject bij Coachplaats:

Neem contact op

Coachplaats & WeFitter

Coachplaats doet wat het zegt, wij matchen coaches, zowel off- als online. WeFitter is een applicatie die ingezet wordt bij organisaties om vitaliteit te bevorderen via fun (gamification), teambuilding en beloning. Samen brengen we medewerkers in beweging, zeker noodzakelijk in deze onzekere tijden van Corona en verplicht thuiswerken!

Challenges

We doen dit doormiddel van ‘challenges’ rondom de thema’s beweging, voeding, stress/ ontspanning en slaap. Deze challenges kunnen worden ingericht om teams, afdelingen, kantoren tegen elkaar te laten strijden. Binnen de challenge moet er een doel behaald worden zoals het behalen van een x aantal vitaliteitspunten, kilometers, calorieën of actieve minuten. Medewerkers zullen deze punten individueel, in teamverband, met hun kantoor of hele organisatie gaan sparen. Hierin kunnen challenges met elkaar, maar ook tegen elkaar worden ingericht.

Healthy habits

Vitaliteitspunten kunnen worden verdiend enerzijds door actief te zijn (kilometers, calorieën, actieve uren en anderzijds door in de WeFitter app elke dag kleine opdrachten uit te voeren zoals ademhalingsoefeningen, slaaptips, tips tegen stress, voedingstips en bewegingstips. We noemen dit ‘healthy habits’ waarmee we op een laagdrempelige manier bijdragen aan gedragsverandering in lifestyle voor medewerkers. Bij het uitvoeren van de opdrachten verdienen medewerkers punten die bijdragen aan het einddoel van de challenge.

Op elke telefoon zit tegenwoordig een stappenteller die verbonden kan worden met de WeFitter app, evenals de meest bekende fitness apps en wearables zoals Strava, Fitbit en Garmin.

Beloning

Met het behalen van de challenge ontvangt de winnende partij een afgesproken rewarding in de vorm die medewerkers met elkaar hebben gekozen bv. giftcards, een bedrag naar een goed doel of een teamuitje.

Kom in beweging

Nu iedereen thuiswerkt kan in beweging komen met onze tool ook erg goed online gestimuleerd worden en wordt zowel het community/ collegiaal gevoel als de vitaliteit geprikkeld bij medewerkers. Toch even de deur uit een paar keer per dag is uitermate goed voor heropbouwen van focus en energie. Goed voor de medewerker en goed voor jouw organisatie.

Design & realisatie door Webheads.