Wij adviseren en helpen

Neem direct contact op

Hoe krijg jij de beste coach voor jouw organisatie?
Outsource het hele traject bij Coachplaats:

Movement Club 033 is opgericht in december 2017 door Stanley Bakker, Larissa Kooij en Damir Wijdenes.

Stanley en Larissa hebben geruime 7 jaar ervaring in de personal training branche en merkten dat er nog veel te behalen viel in zowel aanpak als aanbod. Daarom grepen ze de kans om door middel van een compleet nieuwe aanpak en concept de personal training branche te ontwikkelen.

Samen met Damir, Bedrijfskundige en ervaring in de financiële sector, richten ze Movement Club 033 op in Amersfoort. Movement brengt particulieren en bedrijven fysiek in beweging en is gespecialiseerd in Personal Training, (kick)boksen en bootcamp. Personal Training en (kick)boksen geven we in 1op1, 1op2 en 1op4 vorm. Daarnaast bieden we sportfysiotherapie, (voedingscoaching) en massage.

Momenteel hebben we een team van 15 personal trainers, met ieder zijn of haar eigen specialiteit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld (na)zwangerschap, afvallen, spieropbouw etc. Zij begeleiden op dit moment ruim 600 sporters. Dit doen we door middel van persoonlijke aandacht, hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en verbondenheid.

Ook begeleiden we bedrijven in regio Amersfoort door middel van verschillende trajecten: van 1op1, 1op2 en 1op4 Personal Training en (kick)boksen, tot bootcamp (op locatie). Bedrijven kunnen ook bepaalde uren reserveren in onze club waarop ze vrij kunnen sporten onder toezicht van een Personal Trainer.

Met de huidige corona-crisis, doen we er alles aan om mensen in beweging te laten blijven. Nu onze fysieke locatie gesloten is, bieden we twee fysieke onlineprogramma’s aan:

Coachplaats & Movement Club 033

In het kader van “Healthy Work” heeft Movement Club 033 twee fysieke programma’s geproduceerd.

Een serie video’s die door medewerkers binnen organisaties gebruikt kan worden om  Personal Trainingen (Pt) en/of een Kickboks Trainingen (Kt) te volgen.  Vanuit je eigen woon- of werkkamer sporten onder begeleiding van professionele trainers. Deze video’s worden vanuit een beveiligde omgeving aangeboden. Iedere dag nieuwe video’s met pittige workouts (Pt & Kt) en één aanvullende gratis video waarin fysiotherapeut Rob vertelt over lichaamshouding, stress en ademhaling. De set bestaat uit 21 video’s en kost netto € 250,00 exclusief BTW en het aantal gebruikers binnen eenzelfde organisatie is niet gelimiteerd.

Tweemaal per week bestaat de mogelijkheid om via een skype-verbinding mee te doen aan een pittige workout. Daarnaast gaat Stanley het een en ander vertellen over gezondheid. Leerzaam en intensief.

In overleg wordt het tijdstip vastgesteld voor de Skype Live. De kosten bedragen € 100,00 BTW exclusief BTW per week (2x Skype Live). Ook hier is het aantal gebruikers binnen eenzelfde organisatie niet gelimiteerd.

Neem contact op
Design & realisatie door Webheads.