Wij adviseren en helpen

Neem direct contact op

Hoe krijg jij de beste coach voor jouw organisatie?
Outsource het hele traject bij Coachplaats:

YTL: De kracht van het totaal

Tijdens deze periode is het ons allemaal nog duidelijker geworden hoe belangrijk het is dat jezelf, je organisatie, werknemers, managers en coaches gezond en vitaal zijn. Zo goed mogelijke ondersteuning, ontstressen, hoe het beste om te gaan met deze situatie en het creëren van een goede weerstand, gezond gewicht, mentaal sterk en voldoende veerkracht is dus van vitaal en essentieel belang!!

Al deze onderdelen komen aan bod omdat wij werken met een totaalconcept voor het verduurzamen van coaches, organisaties, en prestaties.

Dus waar staat jij nu met jouw bedrijf en wat is er nodig in jouw organisatie? Wat hebt je tot nu toe gedaan? Misschien al de eerste stappen gezet maar nog niet het gewenste resultaat? En als er een moeilijk periode is of aankomt, ben je hier als organisatie dan op voorbereid? Hoe pas jij je aan? Hoe komen jij en jouw werknemers het beste deze periode door, fysiek, mentaal en zonder angst voor de toekomst. 

Met onze professionals wordt hier aandachtig naar gekeken.

Professionals

Onze vitaliteit- en leefstijlprofessionals zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de algehele leefstijl en vitaliteit. 

Daarbij kijken ze naar alles wat invloed zou kunnen hebben op het te behalen resultaat. Onderdelen die worden meegenomen zijn voeding, slaap, stress, persoonlijke eigenschappen, manier van bewegen, intensiteit van trainen en omgevingsfactoren zoals leefomgeving, werk/school en maatschappij.

Met onze succes en imago professionals kijken we naar het totale beeld van u als persoon of als bedrijf. Dit doen we voor een zo goed mogelijk imago en het beste duurzame succes.

Mocht je hierover vragen hebben of wil je je aanmelden dan kan je contact opnemen met Lieke van Horen op het nummer 06-46159278.

Preventief medisch onderzoek (PMO)

Hoe gezond & vitaal ben jij of is jouw organisatie? 

Als je als werkgever PMO’s aanbiedt binnen je organisatie krijgen werknemers niet alleen duidelijkheid over hun fysieke en mentale gezondheid, maar geef je ook aan hoe belangrijk jij je mensen vindt. 

Op basis van de uitkomsten van de PMO geven onze professionals advies over wat de juiste aanpak is voor jou of jouw bedrijf en welke vervolgtrajecten er nodig zijn. Zo werk je actief aan de gezondheid en vitaliteit van jezelf of je werknemers wat weer zorgt voor betere duurzame resultaten en een goed werkgeversimago. 

Een PMO is dus veel meer dan een verplichting uit de Arbowet.

Samen verbinden

Er zijn tijdens deze periode extra mogelijkheden voor online coaching sessies.

In overleg kan worden gekeken welke dag en welk tijdstip het meest geschikt zal zijn. We dragen in deze periode een steentje bij en daarom zullen de kosten tijdens deze periode de helft zijn van het normale tarief.

Design & realisatie door Webheads.