Wij adviseren en helpen

Neem direct contact op

Hoe krijg jij de beste coach voor jouw organisatie?
Outsource het hele traject bij Coachplaats:

Coachplaats is ontwikkeld vanuit de wetenschap dat steeds meer organisaties gespecialiseerde coaches zoeken voor diverse vraagstukken binnen de organisatie. “Heeft de coach die ik ken wel de juiste vaardigheden en competenties voor de job en past hij/zij wel bij mijn organisatie”. Vragen die ondernemers hebben bij de zoektocht naar een gekwalificeerde coach.

Coachplaats heeft het antwoord op deze vraag, omdat wij ondersteund met slimme tools, software en persoonlijke aandacht voor alle vraagstukken de best mogelijke coach zoeken en vinden. Een unieke propositie die door middel van de Coachplaats-methodiek coaching dichterbij brengt. Voor ons allen geldt dat Coachplaats een succes is wanneer wij daadwerkelijk organisatie mensgericht helpen bij het vinden en inzetten van de juiste coach.

Wie?

Lieke van Horen

Lieke is iemand waar mensen zich bij thuis voelen. Vrolijk, goede uitstraling en ze weet als geen ander om mensen te motiveren om een stap verder te komen. Daarnaast is Lieke zowel voor haar eigen bedrijf “Your Total Lifestyle” (zie partnerpagina) als voor Coachplaats het contact voor de klanten.

Jaime Eckelboom

Jaime is de duizendpoot van de club. Of het nou gaat om trainingen, mentale weerbaarheid, fysieke klachten, (sport)voeding, coaching of het krijgen en behouden van een succesvol imago. Jaime combineert dit om samen met de coachee de beste mogelijke resultaten te behalen.

Nick Bosscher

Nick is onze jonge hond in het team. Hard werken als het moet en “spelen” als het kan. Nick zorgt ervoor dat Coachplaats wordt voorzien van nieuwe klanten. Hierin is de samenwerking tussen Wefitter en Coachplaats van groot belang (zie partnerpagina).

Aldert van Buuren

Aldert is altijd betrokken bezig met sales. Daarnaast onderhoudt hij contacten met klanten en zorgt hij voor de on-boarding van alle programma’s die bij klanten worden aangeboden.

Marcel Bongers

Marcel houdt zich bezig met alle werkzaamheden die betrekking hebben op de intakes bij organisaties, de selectie van coaches, account/relatiemanagement en alle operationele werkzaamheden.

John Kuipers

John richt zich in het bijzonder op ICT-management en zegt over zichzelf: “Ik snapt als geen ander dat in deze tijd processen zoveel mogelijk geautomatiseerd moeten worden zonder daarbij de menselijke kant uit het oog te verliezen”.

Larissa Kooij

Larissa is naast Personal- en Kickboks trainer verantwoordelijk voor de planning en de organisatie. De planning voor alle trainingen en trainers. Daarnaast zorgt Larissa ervoor dat de club er altijd verzorgt uitziet.

Stanley Bakker

Stanley is een ervaren personal trainer. Hij zorgt ervoor dat iedere training weer een ”feestje” is. Naast trainingen geven blijft Stanley zich verdiepen in alle aspecten die te maken hebben met de “zes domeinen van gezondheid”.

Damir Wijdenes

Als bedrijfskundige is Damir het financiële geweten. Naast alle financiële zaken houdt Damir zich bezig met organisatorische werkzaamheden.

Design & realisatie door Webheads.