Wij adviseren en helpen

Neem direct contact op

Coachplaats is ontwikkeld vanuit de wetenschap dat steeds meer organisaties gespecialiseerde coaches zoeken voor diverse vraagstukken binnen de organisatie.

“Heeft de coach die ik ken wel de juiste vaardigheden en competenties voor de job en past hij/zij wel bij mijn organisatie”. Vragen die ondernemers hebben bij de zoektocht naar een gekwalificeerde coach.

Coachplaats heeft het antwoord op deze vraag, omdat wij ondersteund met slimme tools, software en persoonlijke aandacht voor alle vraagstukken de best mogelijke coach zoeken en vinden.

Een unieke propositie die door middel van de Coachplaats-methodiek coaching dichterbij brengt.

Wie

Coachplaats is ontwikkeld door drie professionals die vanuit hun werkzaamheden steeds vaker de vraag om coaching krijgen en wanneer iets een patroon lijkt te zijn moet je er iets mee, dus alle kennis en kunde op het gebied van coaching, matching en automatisering hebben wij ondergebracht en gebundeld in Coachplaats.

Marcel Bongers

Als ervaren individueel- en teamcoach en oud HR-manager ervaar ik dat coaching een belangrijk onderdeel wordt binnen organisaties.  De vraag neemt toe, maar de kwaliteit neemt af. Niet omdat er niet genoeg goede coaches zijn, maar omdat de juiste match niet gemaakt kan worden. Daarom is Coachplaats bedacht als logische stap om aan de vraag te voldoen.

Aldert van Buuren

Als organisatieadviseur en mediator kom ik veel bij relaties over de vloer. Hier krijg ik steeds vaker de vraag of ik coaches ken die de organisatie kan ondersteunen. Coachplaats is hierdoor voor mij een logische volgende stap om met een enthousiast team te werken aan de verdere ontwikkeling van Coachplaats.

John Kuipers

Ik ben als eigenaar van Branding Friends (waar Aldert ook werkzaam in is) de motor achter de website en de daarbij behorende techniek. Anderen zeggen van mij: “John snapt als geen ander dat in deze tijd processen zoveel mogelijk geautomatiseerd moeten worden zonder daarbij de menselijke kant uit het oog te verliezen”.

Voor ons alle drie geldt dat Coachplaats een succes is wanneer wij daadwerkelijk organisatie mensgericht helpen bij het vinden en inzetten van de juiste coach.

Design & realisatie door Webheads.