Wij adviseren en helpen

Neem direct contact op

Hoe krijg jij de beste coach voor jouw organisatie?
Outsource het hele traject bij Coachplaats:

Je bent als organisatie altijd op zoek naar het beste voor je klanten en je medewerkers.

Ondernemers zoeken naar de balans tussen optimalisering van (interne) processen, maar ook naar het welzijn van de medewerkers. Medewerkers zijn het kapitaal van de organisatie maar worden niet altijd als zodanig gezien. Een disbalans kan zorgen voor een (hoog) ziekteverzuim of zogenoemde ‘job-hoppers’. Hoe krijg je die balans?

Soms kun je, als werkgever of manager, zelf voor balans zorgen, maar soms heb je externe specifieke hulp nodig. Hulp van een coach, trainer of adviseur. Maar hoe dan en wie dan? Wie is nu de beste coach, trainer of adviseur voor jouw specifieke vraag? Niet iedere professional heeft alle vormen van coaching, training of advies in zijn of haar portefeuille en niet iedereen is daardoor universeel inzetbaar in organisaties.

Omdat niet iedereen alles weet is Coachplaats ontwikkeld. Een plek waar organisaties en coaches aan elkaar worden “gekoppeld” op basis van kennis, kunde en ervaring. Coachplaats zorgt ervoor dat er een match komt op basis van de coachvraag, het type bedrijf/medewerker en de locatie, via een Nederlands dekkend netwerk van specialisten. Coachplaats heeft coaches op het gebied van processen en op het gebied van werkgeluk en welzijn.

Coachplaats ondersteunt bij het krijgen van balans. Op de website lees je alles en kun je meteen, als organisatie, je vraag neerleggen of als coach, trainer of adviseur je inschrijven. Alles komt bij elkaar op het platvorm van Coachplaats:  www.coachplaats.nl.

Neem contact op
Design & realisatie door Webheads.